Cutie mică de trabucuri Davidoff Escurio

Cutie mică de trabucuri Davidoff Escurio


5,0 (1 Evaluare)
548,00 lei

Transport gratuit
Disponibilitate: Disponibil în 2-5 zile lucrătoare

Cantitate

Seria Escurio de la Davidoff of Geneva celebrează moștenirea braziliană de cultivare a tutunului, iar pentru a completa un catalog de trabucuri fine, Davidoff a creat o linie de accesorii potrivite pentru a îmbunătăți și mai mult experiența Escurio. Una dintre favorite este husa mică pentru trabucuri Davidoff Escurio.

Această husă rafinată este confecționată din piele de bivol de lux, cu partea exterioară din piele neagră profund texturată. Porțiunea interioară este împodobită cu modele contemporane de galben și verde, culorile vibrante ale seriei Escurio. Împreună, formează un aspect elegant, dar cu totul modern, care va atrage un public larg de entuziaști ai trabucurilor.

Combinația vie de culori se combină cu o dimensiune special concepută pentru a găzdui două trabucuri mai scurte, cum ar fi Davidoff Escurio Petit Robusto, un trabuc de 82 x 50 mm. Cu această mărime unică, nu va trebui să vă confruntați cu daune cauzate de trabucurile care se deplasează într-o cutie prea mare.

Cutia mică pentru trabucuri Davidoff Escurio oferă toată opulența pe care fanii Davidoff au ajuns să o iubească, amestecată cu un strop de caracter festiv brazilian. Fie că sunteți în căutarea unei huse cu ceva mai multă personalitate, fie a unui cadou pentru un admirator avizat al Davidoff Escurio, acest produs este o alegere câștigătoare.

Material:
Piele
Lăţime:
60 mm
Înălţime:
96 mm
Greutate:
41 g
Marca:
Zino Davidoff
ID articol:
51000225
Cod EAN:
7623500267648

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 5,0/5   (1 Evaluare)
 100% (1 Evaluare)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 29 Jul 2020