imagine 2  imagine 3  imagine 4  imagine 5
Brichetă Davidoff cu flacără jet paladiu negru

Brichetă Davidoff cu flacără jet paladiu negru


-10% Reducere
1.588,00 lei
1.766,85 lei

Transport gratuit
Disponibilitate: Temporar epuizat din stoc. Nu se cunoaște data de livrare

Cantitate

Descoperiți accesoriul suprem pentru fumătorii pretențioși: bricheta cu jet Davidoff Palladium în negru elegant. Această brichetă rafinată nu este doar o capodoperă de măiestrie, ci și rezultatul unei colaborări exclusive între renumita casă Davidoff și brandul francez de lux S.T. Dupont.

Bricheta cu jet Davidoff Palladium vă va captiva prin performanțele sale impresionantă și designul elegant. Este echipată cu o flacără tip jet puternică, ce permite o aprindere fiabilă și precisă chiar și în condiții nefavorabile. Fie că doriți să vă aprindeți trabucul preferat sau orice altceva, această brichetă oferă o flacără perfectă pentru o experiență optimă de fumat.

Realizarea de înaltă calitate a brichetei se reflectă nu numai în performanța sa, ci și în aspectul său. Bricheta are un design negru elegant și este prezentată într-un ambalaj rafinat, care-i subliniază calitatea de lux a produsului. În plus, este inclusă o husă elegantă din piele, care vă permite să depozitați bricheta în siguranță și să o luați cu dvs. oriunde mergeți.

O altă opțiune practică este indicatorul transparent al nivelului de gaz, care vă permite să urmăriți în permanență rezerva. Astfel, sunteți întotdeauna bine pregătit și puteți reumple bricheta la timp, pentru a vă asigura plăcerea neîntreruptă a fumatului.

Bricheta cu jet Davidoff Palladium de culoare neagră este accesoriul perfect pentru pasionații de trabucuri care cer cele mai înalte standarde de calitate și estetică. Experimentați fuziunea dintre designul atemporal și tehnologia de ultimă oră într-o brichetă care reprezintă apogeul perfecțiunii. Investiți în această capodoperă și îmbunătățiți experiența fumatului cu o notă de lux și eleganță.

Model:
50687
Tipul de flacără:
Cu jet de flacără
Număr de flăcări:
1
Combustibil:
Gaz butan
Fereastră nivel gaz:
da
Dimensiuni:
62 mm x 32 mm x 12 mm
Greutate:
89 g
Culoare:
Negru, Argint
Marca:
Davidoff
Cod EAN:
7623500183382
 Evaluări clienți
Nimeni nu a postat nicio recenzie până acum