Humidor Davidoff Primos Macassar

Humidor Davidoff Primos Macassar


7.968,00 lei

Transport gratuit
Disponibilitate: disponibil - livrare în 10 zile

Cantitate

Poate că nu există un nume mai prestigios în lumea țigărilor decât Davidoff of Geneva. De la trabucuri super-premium la cele mai fine accesorii, Davidoff este alegerea preferată a celor care doresc opulență atât în formă, cât și în funcționalitate. Nicăieri acest lucru nu este mai bine reprezentat decât în cazul humidorului Davidoff Primos Macassar.

Lemnul exotic de Macassar, un tip de abanos indonezian, oferă o granulație întunecată și luxuriant de bogată, care este frumos pusă în valoare cu această comoară de înaltă strălucire fabricată în Franța. Marginile aplatizate îi dau un plus de fler designului modern al humidorului, un alt exemplu al ochiului legendar al Davidoff pentru detalii. Balamalele cu cadran de mare rezistență furnizează o mișcare robustă și lină de deschidere și închidere. Deschiderea capacului dezvăluie un interior din okoume african, un lemn care nu are aproape nicio aromă, asigurând astfel că notele de tutun ale trabucurilor dvs. rămân neinfluențate de proprietățile lemnului.

Cel mai mic model de birou din linia de humidoare Davidoff, această bijuterie este dotată cu multe dintre caracteristicile pe care le veți găsi la verii săi mai mari, inclusiv umidificatorul cu autoreglare Davidoff. Această unitate va oferi un control optim al umidității pentru un număr de 25 până la 35 de trabucuri, păstrându-le conservate într-un mediu constant, astfel încât nu veți mai avea nevoie de higrometru sau să vă faceți griji la nesfârșit cu privire la starea lor. Umidificatorul se atașează la partea inferioară a capacului cu magneți, așa încât umplerea lui să fie rapidă și ușoară ori de câte ori este nevoie. De asemenea, sunt incluse patru separatoare, oferindu-vă flexibilitatea de a vă sorta trabucurile cu mai multă ușurință.

Davidoff reunește artizani aflați la apogeu și le pune la dispoziție cele mai bune modele și materiale de înaltă calitate. Rezultatul este un catalog plin cu unele dintre cele mai bune humidoare din lume. Humidorul Davidoff Primos Macassar este unul dintre cele mai fine exemple, un favorit al iubitorilor de trabucuri exigenți de pretutindeni.
Capacitate de până la 25-35 trabucuri corona.
Ce ne place
  • Finisaj foarte lucios pe furnir de macasar.
Ce nu ne place
  • Nu conține higrometru, iar umidificatorul nu este electronic.


Calculează on-line cât de multe dintre trabucurile preferate se vor potrivi în humidor
Higrometru:
Nici unul
Finisaj exterior:
Lucios
Separatoare incluse:
4
Lacăt și cheie pentru închiderea humidorului:
nu
Material:
Lemn
Material furnir interior:
Lemn de cedru
Material furnir exterior:
Macassar
Length:
280
Lăţime:
240 mm
Înălţime:
115 mm
Greutate:
1500 g
Culoare:
Maro
Marca:
Davidoff
ID articol:
102404
Cod EAN:
7623500313666
 Evaluări clienți
Nimeni nu a postat nicio recenzie până acum