Cohiba Maduro leather case

Husă de piele Cohiba Maduro


5,0 (6 Evaluări)
470,00 lei

Disponibilitate: Temporar epuizat din stoc. Nu se cunoaște data de livrare

Cantitate

Trabucurile Cohiba se numără printre cele mai bine cotate și mai râvnite din lume, iar lansarea seriei Cohiba Maduro 5 în 2007 a fost cea care a deschis lumea Cohiba unui nou sector de pasionați de trabucuri. Ce modalitate mai bună pentru iubitorii de Cohiba Maduro de a-și transporta trabucurile favorite decât cu husa din piele Cohiba Maduro, cu adevărat unică.

Această cutie de trabucuri uimitoare a fost creată pentru a conține câte unul din fiecare dintre cele trei trabucuri originale Cohiba Maduro 5: un Genio, un Magico și un Secreto. În loc ca trabucurile de dimensiuni diferite să se așeze prea larg sau prea strâns în husă, designerii au luat măsura inventivă de a modela husa pentru a se potrivi trabucurilor, de unde și aspectul conic și atrăgător al părții superioare.

Husa din piele naturală aduce, de asemenea, un omagiu benzii iconice a trabucurilor Cohiba, partea superioară fiind împodobită cu familiarul model de grilă în pătrățele neagră, iar cea inferioară în galben Cohiba. O siluetă metalică Taino împodobește, de asemenea, carcasa, asigurându-se că toată lumea va ști că sunteți cel mai exigent dintre cunoscătorii de trabucuri.

Husa pentru trabucuri Cohiba Maduro din piele este o necesitate absolută pentru fanii mărcii. Cu ea, puteți păstra trei dintre cele mai bune trabucuri în siguranță până când vine momentul glorios de a le aprinde și de a le savura. Include o cutie cadou rafinată și o pungă de protecție.

Căptușeală interioară de cedru spaniol:
da
Marca:
Habanos
Material:
Piele
Cele mai mari trabucuri (vitolas):
Robusto
Higrometru integrat:
nu
ID articol:
6999660
Culoare:
Negru
Model:
A297
Cod EAN:
4260412681464
Capacitate:
3 trabucuri

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 5,0/5   (6 Evaluări)
 100% (6 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 12 Feb 2015
 20 Sep 2014
 28 Jun 2014
 02 Dec 2013
 21 Nov 2013