S.T. Dupont Flints 8 pcs Red

Pietre pentru brichete roșii 8 bucăți S.T. Dupont


5,0 (1 Evaluare)
-13% Reducere
13,00 lei
14,93 lei

Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

Brichetele S.T. Dupont se numără printre cele mai bune din lume, așa că trebuie folosite doar cele mai bune produse de întreținere pentru a le menține în funcțiune la performanțe maxime. Pentru posesorii oricăreia dintre legendarele brichete cu cremene Dupont, numai cremenea oficială este potrivită.

Folosită și în atelierul Dupont, cremenea S.T. Dupont Flints 8 buc roșii este singura alegere de cremene pentru brichetele Dupont Ligne 8, Ligne D, Mon Dupont sau Liberté. Fiecare cremene roșie Dupont este dimensionată exclusiv pentru o performanță optimă în aceste modele specifice de brichete, garantând o scânteie de înaltă calitate și funcționarea corectă a sistemului de aprindere.

Alte mărci pot să vă blocheze bricheta și să îi scadă drastic eficiența, ca să nu mai vorbim de fiabilitatea lor. Fiecare pachet de 8 cremene vă va oferi ore întregi de scânteie bună și, atunci când se combină cu combustibilul S.T. Dupont, vă va menține bricheta în stare optimă, adăugându-i mulți ani la durata de viață.

Utilizarea cremenei S.T. Dupont nu numai că vă va îmbunătăți funcționalitatea generală a brichetei, dar nici garanția brichetei nu va fi anulată dacă stabilește că s-a folosit cremene de calitate slabă sau nepotrivită. Numai pentru acest lucru merită să folosiți cremene corectă! Așadar, tratați-vă bricheta cu cea mai bună, de la S.T. Dupont.

Greutate:
1 g
Culoare:
Roșu
Marca:
S.T. Dupont
Lungime:
40 mm
Lăţime:
4 mm
Înălţime:
45 mm
Cod EAN:
3597390000217

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 5,0/5   (1 Evaluare)
 100% (1 Evaluare)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 07 Dec 2023