imagine 2 imagine 3 imagine 4 imagine 5
Scrumieră înaltă Stinky din oțel inoxidabil martelat pentru trabucuri

Scrumieră înaltă Stinky din oțel inoxidabil martelat pentru trabucuri


-10% Reducere
269,00 lei
298,62 lei

Disponibilitate: Temporar epuizat din stoc. Nu se cunoaște data de livrare

Cantitate


Scrumieră argintie Stinky din oțel inoxidabil martelat - impunătoare și elegantăVă prezentăm scrumiera argintie Stinky din oțel inoxidabil martelat, o piesă remarcabilă pentru pasionații de trabucuri care caută atât funcționalitate, cât și estetică. Această scrumieră impresionantă se mândrește cu patru suporturi pentru trabucuri și este construită din două părți, pentru o întreținere ușoară. Baza se fixează în siguranță cu un șurub, oferind stabilitate pentru o prezență asemănătoare unui stand.

Caracteristici principale:
 • **Design impunător:** Suprafața argintie martelată nu numai că adaugă o notă de eleganță, dar îmbunătățește și aspectul vizual general. Această scrumieră este o piesă statement pentru orice pasionat de trabucuri.


 • **Patru suporturi pentru trabucuri:** Proiectată cu patru suporturi dedicate pentru trabucuri, această scrumieră este perfectă pentru fumatul în grup sau pentru cei cărora le place să o rotească între trabucuri.


 • **Construcție din două părți:** Scrumiera este formată din două părți, permițând o curățare și o eliminare ușoară a scrumului. Baza se fixează în siguranță cu un șurub, asigurându-i stabilitate în timpul utilizării.


 • **Fabricată în India:** Confecționată cu precizie și grijă, această scrumieră Stinky pentru trabucuri este fabricată cu mândrie în India, prezentând măiestrie și calitate.


 • **Depozit mare pentru scrum:** Scrumiera dispune de un depozit de scrum deosebit de mare, făcând-o să semene cu o scrumieră tip stand. Acest lucru asigură un mediu de fumat curat, fără golirea frecventă.


 • **Dimensiuni:** Cu o înălțime de 16 cm și o lățime de 17,5 cm, această scrumieră oferă o platformă substanțială și stabilă pentru trabucurile dumneavoastră.


 • **Suporturi pentru trabucuri de marcă:** Suporturile pentru trabucuri afișează cu mândrie logo-ul mărcii Stinky, reflectând marca de autenticitate și calitate.


 • **Robustă și durabilă:** Proiectată pentru stabilitate, această scrumieră este construită pentru a fi robustă și durabilă, oferind un accesoriu de încredere pentru ritualul dvs. de fumat.**Despre Stinky:** Stinky Cigar este cunoscută pentru producerea de accesorii pentru trabucuri de înaltă calitate, care îmbunătățesc experiența fumatului. Renumită pentru designul său inovator și angajamentul față de măiestrie, Stinky a devenit un nume de încredere printre pasionații de trabucuri. Punând accentul atât pe funcționalitate, cât și pe stil, produsele Stinky, inclusiv această scrumieră argintie martelată, exemplifică dedicarea mărcii pentru calitate și satisfacție.

Îmbunătățiți-vă experiența de fumat cu scrumiera argintie Stinky din oțel inoxidabil martelat - o combinație perfectă de formă și funcționalitate pentru cunoscătorii de trabucuri exigenți.


Model:
CA-ST-4HSS
Etriere pentru:
4 trabucuri
Lăţime:
175 mm
Height:
160
Greutate:
468 g
Culoare:
Argint
Marca:
Stinky

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
Nimeni nu a postat nicio recenzie până acum