imagine 5  imagine 2  imagine 3  imagine 4
imagine 5

Set Connaisseur


-40% Reducere
294,00 lei
493,01 lei

Disponibilitate: Temporar epuizat din stoc. Nu se cunoaște data de livrare

Cantitate


Set ConnaisseurSetul Connaisseur este un ansamblu rafinat care include o husă pliabilă realizată din cea mai fină și mai moale piele de miel, în culoarea neagră sofisticată. ea este prevăzută cu o închidere cu buton și dezvăluie o multitudine de detalii rafinate în interior.


  • **Tăietor de trabucuri:** În interiorul trusei, veți găsi un cutter argintiu strălucitor, care asigură o tăiere precisă pentru trabucurile dvs.

  • **Flacon în formă de tub**: Setul include un flacon în formă de tub, confecționat din oțel inoxidabil, adăugând o notă de eleganță răsfățului dvs.în deplasare.

  • **Husă tip tub din oțel inoxidabil:** O altă componentă a setului este o husă tubulară din oțel inoxidabil, potrivită pentru un singur trabuc cu un diametru maxim de 2 cm și o lungime maximă de aproximativ 16 cm.

  • **Buzunare practice de inserție:** Interiorul husei dispune de diverse buzunare de inserție pentru acte de identitate, carduri sau cărți de vizită, ceea ce face din set un companion funcțional pentru utilizarea zilnică.

  • **Marca Philippi:** Afișând cu mândrie marca Philippi, husa din piele a setului este imprimată cu eleganță cu logo-ul mărcii, un semn distinctiv al calității și stilului.Cu o lungime de 16,5 cm atât pentru husa de trabuc, cât și pentru flacon, acest set este partenerul perfect pentru excursii încântătoare. Designul sofisticat și materialele de calitate superioară îl fac un ideal pentru cunoscători.


Tip tăietor:
Cutter lamă dublă
Material lame:
Oţel inoxidabil
Număr de lame:
2
Greutate:
334 g
Culoare:
Crom
Marca:
Philippi Design
Cod EAN:
4037846119746

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
Nimeni nu a postat nicio recenzie până acum