Brichetă Xikar HP4 Quad negru mat

Brichetă Xikar HP4 Quad negru mat


-15% Reducere
702,00 lei
826,19 lei

Transport gratuit
Disponibilitate: Vândut

Cantitate

Catalogul în expansiune al Xikar de accesorii fine pentru pasionații de trabucuri moderne continuă să impresioneze, fiecare nouă creație aducând o altă inovație în prim-plan. Poate că nu există un exemplu mai bun sau mai interesant decât bricheta Xikar HP4 Quad.

Bricheta Xikar HP4 Quad neagră atrage atenția cu un design unic, inspirat de supermașinile moderne. Frumosul finisaj negru cu ornamente cromate și panoul din spate cu lamele îi oferă un stil luxos și minunat de contemporan, ideal pentru fumătorii de trabucuri sofisticate.

Aspectul intrigant al brichetei este doar începutul, deoarece Xikar HP4 dispune de patru flăcări tip torță, dispuse într-un model în formă de romb, pentru acoperire și control optime când vă aprindeți trabucurile. Un capac de protecție se desface la 90 de grade, astfel încât să nu vă încurce atunci când aprindeți acel fum savuros. Un regulator de flacără mare, ferestrele pentru nivelul de combustibil și aprinderea ușoarăs completează această brichetă uimitoare.

Bricheta Xikar HP4 Quad este o creație extrem de inovatoare, care atinge un echilibru perfect între stilul seducător și ingineria de precizie. Fie că sunteți un fan ocazional al trabucurilor, un cunoscător veteran sau pur și simplu vă bucurați la fel de mult de gadgeturi ca și de trabucurile în sine, se va dovedi un accesoriu indispensabil și intens satisfăcător pentru trusa dumneavoastră.

Tipul de flacără:
Cu jet de flacără
Număr de flăcări:
4
Fereastră nivel gaz:
da
Dimensiuni:
80 mm x 35 mm x 25 mm
Optimizat pentru fumători de pipă:
nu
Greutate:
128 g
Culoare:
Negru
Marca:
Xikar
Cod EAN:
813463011342
 Evaluări clienți
Nimeni nu a postat nicio recenzie până acum