Brichetă Xikar Forte G2 Brichetă Xikar Forte G2  imagine> 2 Brichetă Xikar Forte G2  imagine> 3 Brichetă Xikar Forte G2  imagine> 4 Brichetă Xikar Forte G2  imagine> 5
Brichetă Xikar Forte G2

Brichetă Xikar Forte G2


5,0 (1 Evaluare)
-15% Reducere
408,00 lei
482,65 lei

Disponibilitate: Vândut

Cantitate

Linia extinsă de accesorii pentru trabucuri de înaltă calitate a făcut din Xikar un favorit al fanilor, care sunt atrași de designul inovator, elegant și ușor de utilizat. Nu există un exemplu mai bun decât bricheta desemnată de Cigar Journal ca fiind Accesoriul anului: Xikar Forte.

Bricheta Xikar Forte G2 oferă o mulțime de "factori cool" cu un design inspirat de mașinile restaurate și finisaj de bronz. Incrustațiile decorative care amintesc de radiatorul motorului adaugă o cu totul altă dimensiune aspectului și senzației acestui gadget care încântă publicul.

Bricheta are o flacără tip torță puternică rezistentă la vânt care vă permite să vă aprindeți trabucurile în orice fel de condiții. O singură apăsare a degetului mare deschide un capac de protecție și aprinde flacăra cu jet unic. Reglați flacăra cu ușurință datorită unei rotițe mari din partea de jos a brichetei. Un indicator unic de culoare roșie al nivelului de combustibil face ca verificarea lui să fie mai ușoară ca niciodată. Dacă acest lucru nu este suficient pentru a vă atrage atenția, bricheta dispune și de un perforator de 7 mm rabatabil. Aveți tot ce vă trebuie într-un singur loc. Singurul lucru care mai lipsește este trabucul.

O unealtă versatilă, all-in-one, Xikar Forte este pregătită să ofere o acțiune fiabilă de aprindere și tăiere oriunde și oricând aveți nevoie. Construită pentru a rezista, aceasta este o brichetă pe care vă veți putea baza an de an.

Tipul de flacără:
Cu jet de flacără
Număr de flăcări:
1
Combustibil:
Gaz butan
Material:
Metal
Culoare:
Argint
Marca:
Xikar
Suplimentar:
Perforator unic de trabuc integrat
Cod EAN:
813463017658

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 5,0/5   (1 Evaluare)
 100% (1 Evaluare)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 04 Jun 2019