Sticlă de buzunar din oțel inoxidabil 270 ml

Sticlă de buzunar din oțel inoxidabil 270 ml


4,0 (1 Evaluare)
-14% Reducere
85,00 lei
99,54 lei

Disponibilitate: Vândut

Cantitate

Poate că singurul lucru mai bun decât să vă bucurați de un trabuc bun în aer liber este să faceți asta în aer liber cu o băutură gustoasă. Vă puteți bucura de băuturile spirtoase preferate alături de trabucuri oriunde, cu un flacon de buzunar de înaltă calitate. O opțiune ideală pentru cunoscătorii care călătoresc și care combină stilul, durabilitatea și valoarea într-unul singur este Flaconul din oțel inoxidabil de 270mL.

El este realizat din oțel inoxidabil periat robust, cu o capacitate mare de 270mL și o formă curbată perfectă, pentru a fi purtat în buzunar sau oriunde este convenabil. Finisajul argintiu este elegant și modern, dar și ușor de curățat. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la deteriorarea învelișurilor din piele sau pânză, cum sunt cele găsite pe multe alte recipiente!

Cu un dispozitiv de siguranță pentru capac, acesta nu este niciodată rătăcit în timpul utilizării flaconului. Pârghia articulată menține capacul atașat de recipient în permanență. Cu finisajul elegant și spațiul suficient, el este o alegere excelentă pentru personalizarea cu gravură. Este un cadou minunat pentru petrecerile de nuntă și alte sărbători grandioase.

Flaconul mai mare din oțel inoxidabil de 270ML este cu siguranță pe placul celor care fac călătorii prelungite sau care împart cu prietenii atunci când este nevoie de un pic mai mult în rezervor. Oricare ar fi ocazia, aspectul contemporan și prețul accesibil al acestui flacon îl fac un câștigător dintotdeauna.

Culoare:
Crom
Material:
Oţel inoxidabil
Cod EAN:
4260384977015
:
Argint
Marca:
Hauser

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 4,0/5   (1 Evaluare)
 0% (0 Evaluări)
 100% (1 Evaluare)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 26 Aug 2017