imagine 4  imagine 5  imagine 6
imagine 4

Suporturi de colț pentru tăvi în humidoarele adorini


20,00 lei

Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

Suporturi de colț pentru tăvi în humidoarele adorini
Îmbunătățiți organizarea humidorului dumneavoastră adorini cu suporturile noastre de colț pentru tăvițe. Acest set este format din patru suporturi din lemn, special concepute pentru a fi folosite cu pereții adorini tip Rib Tec din interiorul humidorului dvs.
Suporturile de colț oferă un sprijin stabil și sigur pentru tăvile adorini de dimensiuni M și L. Fie că aveți ca scop să vă expuneți în mod ordonat colecția de trabucuri sau să adăugați o structură suplimentară la humidor, aceste suporturi de colț sunt completarea perfectă.
Fabricate din lemn de înaltă calitate, ele nu numai că asigură un suport robust, dar adaugă și o notă de eleganță naturală. Aplicarea este simplă: pur și simplu le introduceți în lamelele de ventilație adorini Rib Tec, iar tăvile sunt astfel perfect poziționate. Înălțimea este flexibilă și personalizabilă.
Organizați-vă humidorul după preferințe și asigurați-vă trabucurile cu stil cu aceste suporturi de colț de la adorini. Descoperiți echilibrul perfect între funcționalitate și design estetic.

Model:
2073
Material:
Lemn
Culoare:
Maro
Marca:
Adorini
Cod EAN:
4260412680801

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
Nimeni nu a postat nicio recenzie până acum