imagine 4  imagine 2  imagine 3
imagine 4

Scrumieră pentru trabucuri abanos cu metal


-11% Reducere
110,00 lei
124,50 lei

Disponibilitate: Vândut

Cantitate


Scrumieră pentru trabucuri abanos cu metalScrumiera pentru trabucuri din lemn de abanos și metal reprezintă un accesoriu impresionant pentru pasionații pretențioși. Cu granulația elegantă a lemnului și o inserție metalică rotundă detașabilă, care servește drept colector de scrum, această scrumieră stabilește standarde elegante.


  • **Material:** Impozanta scrumieră pentru trabucuri combină abanosul cu metalul, creând un amestec atrăgător de frumusețe naturală și eleganță.

  • **Inserție metalică rotundă:** Inserția metalică detașabilă, unde se colectează scrumul în centru, este lavabilă, asigurând o curățare ușoară.

  • **Suporturi metalice pentru trabucuri:** Două suporturi elegante, din metal, asigură un contrast frumos cu corpul din lemn și oferă un loc elegant pentru trabucurile dumneavoastră.

  • **Partea de dedesubt căptușită cu pâslă:** Partea de dedesubt a scrumierei pentru trabucuri este căptușită cu pâslă, asigurând nu numai o bază sigură, ci și protejarea suprafețelor delicate.

  • **Dimensiuni:** Cu dimensiuni generoase de 25 x 21 x 4 cm și o greutate de 1086 grame, această scrumieră impresionează prin prezența sa impunătoare.Scrumiera pentru trabucuri realizată din lemn de abanos și metal întruchipează luxul și rafinamentul. Granulația elegantă a lemnului și componentele metalice de înaltă calitate fac din ea un punct de atracție și un companion indispensabil pentru momentele de plăcere.


Etriere pentru:
2 trabucuri
Material:
Metal, Lemn
Lungime:
250 mm
Lăţime:
210 mm
Înălţime:
40 mm
Greutate:
1086 g
Culoare:
Crom, Maro
Marca:
Coney
Cod EAN:
4014663104773

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
Nimeni nu a postat nicio recenzie până acum